YOUR Pillars
#Support #Training #Workshops

ACTUELE WORKSHOPS

 


Workshop Fast Forward

Talent ontwikkeling & Ondernemerschap

Een wekelijkse workshop in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Bijlmerplein. 


Altijd al een business willen starten, maar je weet niet wat, waarmee of hoe?

Laat je trainen, coachen en begeleiden door ervaren ondernemers en trainers. In 6 opeenvolgende sessies, ga je aan de slag met theorie, voorbeelden en handvatten gegeven o.a. door coach en coördinator Avi Kishna, Lifecoach Mara Michels en Health-lifestyle coach Giovanni Adriaan en Performance Coach Narsingh Balwantsing.

Samen met jou gaan we je talenten naar boven halen, werken aan je presentatie skills en uitpluizen hoe je je doelen kan behalen.

Meer informatie kan je ook op onze Facebookpagina vinden en op de website van OBA Bijlmer


COVID-19 Maatregelen

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken. Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA


 

Meer weten? Bel ons 020-7851556 of stuur een bericht via onze contactpagina.
Over de Trainers


Narsingh Balwantsingh

Narsingh Balwantsingh is televisie presentator, cabaretier en personal performance coach.Narsingh is sinds 2001 bij de publieke omroep te zien als presentator van verschillende televisieprogramma’s zoals Chatney.nl, Nooit te Laat en Iedereen Verlicht. In 2010 maakt Narsingh zijn debuut als cabaretier en speelt verschillende voorstellingen zoals “Trots op Rotiland” en “Op klompen naar Calcutta”. 

Naast presentator en theatermaker is Narsingh ook Personal Performance Coach. In een traject op maat werkt hij met de Oplossingsgerichte Coaching-methode aan de hulpvraag van deelnemers. 


Meer weten over Narsingh? Ga naar zijn pagina op: www.narsingh.nl


Mara Michels 

Mara Michels is een ondernemer in hart en nieren, die bekend staat om haar inspirerende kwaliteiten. Ze heeft duizenden mensen ondersteunt in hun persoonlijke en professionele transformatie als Empowerment trainer,  Public Relations agent en door middel van Radio, Events, Branding en Spiritual Purpose Coaching. 

Ze weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid, professionaliteit en authenticiteit te vergroten van een project, merk, product, team, artiest en overige ondernemingen. 


Meer weten over Mara? Ga naar haar pagina op: www.maramichelspr.comGiovanni Adriaan

Het gezicht als gevechtssporter, danser, aerobic- en fitness instructeur en personal trainer in Amsterdam en omstreken is Giovanni Adriaan. Nu begeleidt hij al meer dan 25 jaar zowel zakelijk als privé met passie en bezieling en vooral met plezier mensen naar een Healthy Lifestyle en ondersteunt hij je om ook jouw passie te vinden en te volgen in jouw leven! 


Meer weten over Giovanni? Ga naar zijn pagina op: Giovanniadriaan.euAvi Kishna

Avi is muzikant, producer en ‘inhouse’ coach bij Your Pillars. 


Met een achtergrond in de sales en marketing waar hij jaren successen heeft geboekt, awards heeft ontvangen en andere managers succes heeft laten boeken, combineert hij zijn ervaringen met zijn creatief vernuft. 

Al ruim 10 jaar helpt hij verschillende kunstenaars, startende ondernemers en evenementen met de opzet, ontwikkeling en uitvoering van hun activiteiten. 

Hij is de coördinator van deze workshopreeks #FastForward en brengt samen met de OBA Amsterdam ‘inclusiviteit in leiderschap’ naar voren. 


Meer weten over Avi Kishna? Ga naar zijn muziekplatform online: www.imperceptibleart.eu


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram