YOUR Pillars
#Support #Training #Workshops

FAST FORWARD 2021

 

  • IMG_1782
  • IMG_1779
  • IMG_1783


Video Verslag #FastForward 2020


Workshop Fast Forward


Talent ontwikkeling & Ondernemerschap

Een wekelijkse workshop in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Bijlmerplein. 


Artistiek, Creatief & Talentvol, maar je weet niet wat, waarmee of hoe?


Laat je trainen, coachen en begeleiden door ervaren ondernemers en trainers. In 8 opeenvolgende sessies, ga je aan de slag met theorie, voorbeelden en handvatten gegeven door coach en coördinator Avi Kishna, Lifecoach Mara Michels, Health-lifestyle coaches Giovanni Adriaan, Dennis De Graaf en Performance Coach Narsingh Balwantsing.

Samen met jou gaan we je artistieke en creatieve talenten naar boven halen, werken aan je presentatie skills en uitpluizen hoe je je doelen kan behalen als (aspirant) ondernemer. Meer informatie kan je ook op onze Facebookpagina vinden en op de website van OBA BijlmerCOVID-19 Maatregelen

We doen ons best om je bezoek aan de OBA zo veilig mogelijk te maken. Doe de gezondheidscheck voordat je een plek reserveert en bereid je voor op je bezoek aan de OBA


 DE EERSTE SESSIE START OP 

 

DONDERDAG 10 JUNI OM 14.00 UUR 
IN DE OBA BIJLMERPLEIN 

MELD JE HIERONDER AAN
VOOR DE GEHELE WORKSHOP

WIL JE ALLEEN VOOR 1 SESSIE AANMELDEN, 
KLIK OP DE REGISTRATIE KNOP ONDERAAN DEZE PAGINA

  


Trainingsschema FastForward Workshop

10-Jun-2021 // 14:00 - 17:00 // Inner Motivation // Giovanni Adriaan

17-Jun-2021 // 15:00 - 17:00 // Know your Why & Mindset // Mara Michels

24-Jun-2021 // 15:00 - 17:00 // Ownership Mentality & Mindset // Dennis de Graaf

8-Jul-2021 // 15:00 - 17:00 // Daily Method of Operation // Giovanni Adriaan

15-Jul-2021 // 15:00 - 17:00 // Unlock Your Potential // Mara Michels

22-Jul-2021 // 15:00 - 17:00 // Tell Your Story // Narsingh Balwantsingh

29-Jul-2021 // 15:00 - 17:00 // Pitch Perfect // Narsingh Balwantsingh

5-Aug-2021 // 15:00 - 18:00 // Taking control & Life Goals // Dennis de GraafMeer weten? 

Bel ons 020-7851556 of 

stuur een bericht via 

onze contactpagina.
Over de Trainers


Narsingh Balwantsingh

Narsingh Balwantsingh is televisie presentator, cabaretier en personal performance coach.Narsingh is sinds 2001 bij de publieke omroep te zien als presentator van verschillende televisieprogramma’s zoals Chatney.nl, Nooit te Laat en Iedereen Verlicht. In 2010 maakt Narsingh zijn debuut als cabaretier en speelt verschillende voorstellingen zoals “Trots op Rotiland” en “Op klompen naar Calcutta”. 

Naast presentator en theatermaker is Narsingh ook Personal Performance Coach. In een traject op maat werkt hij met de Oplossingsgerichte Coaching-methode aan de hulpvraag van deelnemers. 


Meer weten over Narsingh? Ga naar zijn pagina op: www.narsingh.nl


Mara Michels 

Mara Michels is een ondernemer in hart en nieren, die bekend staat om haar inspirerende kwaliteiten. Ze heeft duizenden mensen ondersteunt in hun persoonlijke en professionele transformatie als Empowerment trainer,  Public Relations agent en door middel van Radio, Events, Branding en Spiritual Purpose Coaching. 

Ze weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid, professionaliteit en authenticiteit te vergroten van een project, merk, product, team, artiest en overige ondernemingen. 


Meer weten over Mara? Ga naar haar pagina op: www.maramichelspr.comGiovanni Adriaan

Het gezicht als gevechtssporter, danser, aerobic- en fitness instructeur en personal trainer in Amsterdam en omstreken is Giovanni Adriaan. Nu begeleidt hij al meer dan 25 jaar zowel zakelijk als privé met passie en bezieling en vooral met plezier mensen naar een Healthy Lifestyle en ondersteunt hij je om ook jouw passie te vinden en te volgen in jouw leven! 


Meer weten over Giovanni? Ga naar zijn pagina op: Giovanniadriaan.euDennis de Graaf

Dennis de Graaf is ondernemer, inspirational speaker en medisch wonder.  Sinds 2008 zelfstandig ondernemer in de Sales. Reizende over de hele wereld om seminars  te geven omtrent Sales, teamwork, mindset, persoonlijke en zakelijke groei. Een lijst van  mijlpalen en awards bouwde zich in de volgende jaren op.

Vanaf 2014 tot 2018 gestreden tegen een kwaadaardige hersentumor ter grootte van een tennisbal drukkend  tegen zijn hersenstam. Na 36 chemokuren, 31 bestralingen, 4 operaties een hersenbloeding, kanker in zijn ruggenmerg en in 2015 in een rolstoel, zonder te kunnen pratenheeft hij alles letterlijk opnieuw geleerd en is hedendaags een medisch wonder.  

Sinds 2019 bouwende aan zijn eigen internationale  sales en marketing organisaties met een gedegen groep business partners. In de  #FastForward workshops zal hij zijn kennis en bijzondere ervaringen delen met aanstormende talenten. 


Meer weten over Dennis? Ga naar zijn LinkedIn pagina: @DennisDeGraaf

Avi Kishna

Avi is muzikant, producer en ‘inhouse’ coach bij Your Pillars. Met een achtergrond in de sales en marketing waar hij jaren successen heeft geboekt, awards heeft ontvangen en andere managers succes heeft laten boeken, combineert hij zijn ervaringen met zijn creatief vernuft. 

Al ruim 10 jaar helpt hij verschillende kunstenaars, startende ondernemers en evenementen met de opzet, ontwikkeling en uitvoering van hun activiteiten. 

Hij is de coördinator van deze workshopreeks #FastForward en brengt samen met de OBA Amsterdam ‘inclusiviteit in leiderschap’ naar voren. 

Meer weten over Avi Kishna? Ga naar zijn muziekplatform online: www.imperceptibleart.euGa via deze knop direct naar de 

registratie pagina in de Foundation Shop

FastForward Registratie


#FASTFORWARD workshop is mogelijk gemaakt door:

oba_logo_kort_rood_h 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram